Apple вече струва повече от Google и Microsoft взети заедно

Apple вече струва повече от Google и Microsoft взети заедно

Технологичният гигант Apple вече струва повече от конкурентите си Google и Microsoftдори ако ги съберем заедно. Акциите на компанията скочиха след информацията, че през първата седмица на март Apple организира пресконференция, на която по всяка вероятност ще бъде представено третото поколение на таблета iPad, предаде Gizmodo.

Акциите на компанията, управлявана от Тим Кук, са скочили с 16 долара за бройка и вече се търгуват по 493 долара. Това означава, че стойността на Apple е достигнала внушителната сума 459.82 милиарда долара. Това е повече от общата стойност на акциите на гигантите Google и Microsoft. Сумата е по-голяма и от сбора на цените на компаниите Goldman Sachs,General MotorsFordStarbucksBoeing и Google.

Междувременно в мрежата излезе клипче, което показва в 30 секунди всеки дизайн, който е излязъл от лабораториите на Apple. Показани са както ретро продуктите, така и най-модерните постижения.

Разбира се някои от дизайните са със съмнителна оригиналност, особено първите, но същото може да се каже за продуктите на всяка компания, тъй че няма смисъл да обръщаме особено внимание на това.

Източник: Kaldata.com
Подобни публикации
Остави коментар
ВЪПРОС: Коя година е създадена първата българска държава? [ 681 ]

Login with Facebook:
Вход